Cu ajutorul produselor Benjamin Moore Paints oricare dintre proiectele dumneavoastra vor ajunge la finalizare in cel mai bun timp posibil, datorita aplicarii unui singur strat de amorsa si a doua straturi de vopsea. Culorile aparțin spiritului omenesc, fac parte din interiorul nostru și poate că fiecare dintre noi avem o astfel de culoare.

logo-benjamin-moore---full-color

023

AMORSA ACRILICA MULTIFUNCTIONALA

Conceputa pentru a adera pe pereți, lemn, ipsos, beton, ghips, țigla, ceramica, metale neferoase, sticla, faianța, PVC rigid, MDF, suprafețe vopsite anterior cu vopsea pe baza de ulei.

181

AMORSA 100% ACRILICA REZISTENTA LA ALCALI

Amorsa colorabila, pentru amorsarea si izolarea betonului si zidăriei noi.

182

AMORSA STABILIZATOARE

Amorsa colorabila, solvent-acrilica, pentru amorsarea si etanșarea betonului cat si a suprafețelor de zidărie. Pătrunde zidăria proaspăta sau veche, betonul, ipsosul, cărămidă, pentru a izola suprafața. Conferă rezistenta la apa a sistemului de tencuiala.

216

AMORSA PE BAZA DE APA

Amorsa de înaltă calitate, substrat plastic, opacitate mare. Ideal pentru suprafețele de chit, plăci de ghips, tencuieli, beton și alte suprafețe poroase.

323

AMORSA FUNGICIDA PENTRU BAIE SI BUCATARIE

Amorsa 100% acrilica, de calitate superioara, destinata folosirii in locurile in care e posibila dezvoltarea mucegaiului. Recomandata a fi folosita in bai, bucătarii sau zone in care umiditatea reprezintă o problema.

192

AMORSA ACRILICA DE REZISTENTA

Amorsa de calitate superioara pe baza de apa. Penetrația si adezivitatea puternica permit etanșeizarea perfecta a suprafeței. Ideala pentru suprafețele cu praf si poroase precum betonul, cărămidă si pereții noi.

584

VOPSEA ACRILICA PENTRU LEMN SI METAL CU FINISAJ MAT

Vopsea acrilica mata, de calitate superioara . Prezinta o excelenta conservare a culorii si este de asemenea rezistenta la intemperii. Se usucă repede transformând-se într-o suprafața dura, dar permițând materialului sa respire. Nu se îngălbenește , nu are miros in timpul aplicării si este lavabila. Se poate folosi pe suprafețe amorsate anterior cum construcții de lemn , metal sau pereți.

 

587

VOPSEA ACRILICA PENTRU LEMN SI METAL CU FINISAJ SATIN

Vopsea acrilica satinata, de calitate superioara. Prezinta o excelenta conservare a culorii si este de asemenea rezistenta la intemperii. Se usucă repede, transformând-se într-o suprafața dura. Nu se îngălbenește, nu are miros in timpul aplicării si este lavabila. Se poate folosi pe substraturi amorsate anterior cum ar fi construcții de lemn, metal sau pereți.

589

VOPSEA ACRILICA PENTRU LEMN SI METAL CU FINISAJ LUCIOS

Vopsea acrilica lucioasa, de calitate superioara. Prezinta o excelenta conservare a culorii si este de asemenea rezistenta la intemperii. Se usucă repede, transformând-se într-o suprafața dura. Nu se îngălbenește, nu are miros in timpul aplicării si este lavabila. Se poate folosi pe substraturi amorsate anterior cum ar fi construcții de lemn, metal sau pereți.

    215

VOPSEA REGAL FINISAJ MAT SATINAT

Vopsea de calitate superioara, cu finisaj mat, pe tencuiala, beton, zidărie, cărămidă, placi de rigips si lemn. Calități excelente de acoperire, uscare rapida, rezistenta la șocuri.

219

VOPSEA ECOLOGICA CU FINISAJ MAT

Vopsea pe baza de apa, excelenta pentru scoli, grădinițe, spitale, birouri. Datorita formulei sale speciale, protejează utilizatorii si mediul. După uscare capătă un finisaj elegant mat, ce oferă o rezistenta excelenta la spălare si abraziune.

515

VOPSEA EMULSIONATA MATA

Vopsea emulsionata de calitate superioara ce produce o finisare frumoasa si uniforma pe ipsos, beton, cărămidă, ghips si lemn. Se aplica usor, rezistenta la stropii de apa, se usucă repede si se poate curata cu apa si săpun.

519

VOPSEA EMULSIONATA CU FINISARE EGGSHELL

Vopsea emulsionata de calitate superioara care, dupa uscare, capata un luciu elegant cu efect de “coaja de ou“.

307

VOPSEA CU EFECT TABLA PENTRU SCRIS

Vopseaua cu efect de tabla pentru scris este un finisaj care transforma orice suprafața interioara într-o tabla de scris.

Vopsele de interior pentru baie si bucătărie

322

VOPSEA PE BAZA DE LATEX ACRILIC PENTRU BAIE & BUCATARIE

Vopsea 100% acrilica de calitate superioara pentru bucătarii, bai, precum si pentru alte încăperi cu umiditate sporita. Proiectata pentru a avea o buna aderenta peste suprafețele curate si dure cat si pentru a rezista formarii mucegaiului. Formula rezistenta la stropi, nu are miros, este ușor de aplicat.

 055

VOPSEA ELASTOMERICA ETANSEIZANTA

Vopsea impermeabila 100% acrilica, foarte rezistenta, oferă un finisaj cu luciu scăzut betonului proaspăt vopsit, sau vopsit in prealabil, zidăriei, pereților din cărămidă, precum si metalului sau lemnului. Conferă un înveliș rezistent la intemperii si temperaturi, acoperă fisurile superficiale.

505

VOPSEA 100% ACRILICA PENTRU ZIDARIE FINISAJ MAT

Vopsea pentru exterior cu proprietăți excepționale de rezistenta la intemperii. Recomandat pentru suprafețe de zidărie, cum ar fi: ipsos, beton, stucco, cărămidă, dar si lemn. Permite materialului sa respire, având si rezistenta la golurile de aer.

503

VOPSEA ELASTOMERICA TERMO-IZOLANTA

Vopsea nanotehnologica, pionier elastomeric, ce oferă termoizolație si un grad ridicat de reflexie. Etanșeizează si izolează, oferind avantajul de a economisi energie. Oferă protecție de lunga durata, rezistenta excelenta la radiațiile solare(UV) si poluarea din atmosfera.

Viziteaza-ne

CONTACT