PRELUCRAREA DATELOR CU CARACTER PERSONAL

POLITICA DE CONFIDENȚIALITATE

VANZANT s.r.l… vă mulțumește și apreciază vizita dumneavoastră pe acest site web, precum și interesul pe care îl manifestați față de serviciile noastre.

Protecția datelor dumneavoastră cu caracter personal este importantă pentru noi deoarece  dorim să vă simțiți în siguranță vizitând site-ul nostru. Ne preocupăm de protejarea datelor personale colectate, prelucrate și utilizate în timpul vizitelor pe site-ul VANZANT.RO

Prin accesarea site-ului VANZANT.RO acceptați această Politica de confidențialitate. În cazul în care nu sunteți de acord cu politica noastră de confidențialitate, aveți posibilitatea de a nu mai continua cu alte pagini web ale site-ului VANZANT.RO.

Vă aducem la cunoștință faptul că societatea VANZANT s.r.l…  are posibilitatea de a modifica/actualiza politica de confidențialitate a acestui site, așadar, avem rugămintea să o consultați!

Care este scopul acestei politici? Ne angajăm să protejam informațiile personale pe care le colectăm de la persoanele care utilizează acest site.

Societatea VANZANT s.r.l… își ia angajamentul ferm să prelucreze în siguranță deplină datele cu caracter personal. Respectăm caracterul personal al datelor specifice cu care ajungem să interacționăm. Acest angajament descrie toate practicile noastre organizaționale privind prelucrarea datelor, dar și opțiunile asupra modului în care datele personale sunt procesate.

Furnizarea datelor dumneavoastră personale către noi este voluntară. Cu toate acestea, nefurnizarea datelor personale, poate determina imposibilitatea prestării serviciilor către d-voastră.

Conform cerințelor Regulamentului UE 2016/679 privind protecţia persoanelor fizice în ceea ce priveşte prelucrarea datelor cu caracter personal, Societatea VANZANT s.r.l…  are obligația de a administra în condiții de siguranță și numai pentru scopurile specificate, datele personale pe care ni le furnizați.

Colectăm informații despre dumneavoastră:

Când ni le furnizați direct:

Sunt cerute datele dvs. personale pentru abonarea newsletter-ul, când deschideți emailuri de la noi, când accesați linkuri din mesaje de la noi, atunci când solicitați angajarea la noi, atunci când ne contactați prin telefon/sms, prin e-mail sau postări în mediile de socializare online.

Când ne sunt furnizate indirect:

Informațiile dvs. pot fi distribuite către noi de către servicii ce au deja acces la datele dvs. (de ex. Facebook). Anumite date pot fi puse la dispoziție inclusiv utilizatorilor serviciilor noastre.

VANZANT.RO nu trimite spam. Trimitem emailuri doar celor ce s-au înscris la lista de abonați și respectăm decizia celor ce doresc să se dezaboneze. Societatea VANZANT s.r.l… nu cumpără și nu vinde adrese de email.

Ce date colectăm:

Vom colecta, stoca și utiliza următoarele tipuri de date personale:

De obicei, vă vom păstra numele și datele de contact (numărul de telefon, adresa de e-mail) alături de minime date de geolocalizare (județul în care locuiți sau dacă locuiți în afara țării). Cu toate acestea, putem solicita sau înregistra alte informații acolo unde este cazul și doar dacă este relevant. De exemplu:

  • Detalii despre motivul pentru care ați decis să ne contactați;
  • Informații despre computerul dvs. și despre vizitele și utilizarea acestui site web, inclusiv adresa dvs. IP, locația geografică, tipul de browser, sursa de referință, durata vizitei și numărul de afișări ale paginii, dacă ați deschis emailuri de la noi, dacă ați accesat linkuri din emailurile noastre;
  • Informații despre serviciile pe care le utilizați pentru a comunica cu cei din jur, sau orice preferințe de comunicare pe care ni le-ați oferit;
  • Orice alte informații comunicate nouă conform clauzei de mai sus, doar dacă este relevant și doar dacă este necesar.

Efectuăm procesarea unor informații personale sensibile?

Legea aplicabilă recunoaște anumite categorii de informații personale ca fiind sensibile și, prin urmare, necesită mai multă protecție, inclusiv informații privind starea de sănătate, orientarea sexuală, etnie sau opinii politice.

Putem folosi informațiile dvs. personale pentru:

– A vă permite să utilizați serviciile pe care le oferim;

– A vă trimite informații despre ofertele noastre (acest lucru nu se va realiza fără acordul dvs.);

– A vă oferi informațiile pe care le-ați solicitat;

– Îmbunătățirea experienței de navigare, personalizând interacțiunea cu site-ul nostru;

– A colecta plăți și a trimite declarații și/ sau chitanțe către dvs.;

– A realiza cercetări privind impactul campaniilor noastre și posibilități de optimizare a implicării;

– A ne ocupa de întrebări și reclamații făcute de sau în legătură cu dumneavoastră referitoare la site-ul web sau la Societatea VANZANT s.r.l….

Care sunt drepturile de care beneficiați în ceea ce privește datele dumneavoastră cu caracter  personal?

În legătură cu prelucrarea datelor cu caracter personal conform Regulamentului privind protecția datelor cu caracter personal aplicabil la nivel european 679/2016, aveți posibilitatea de a vă exercita  oricare dintre urmatoarele drepturi:

– Dreptul de acces la datele cu caracter personal

– Dreptul la rectificare

– Dreptul la ștergerea datelor

– Dreptul la restricționarea prelucrării

– Dreptul la opoziție

– Dreptul de nu face obiectul unei decizii bazate exclusiv pe prelucrarea automată a datelor dumneavoastră,inclusiv crearea de profiluri care produc efecte juridice sau care vă afectează semnificativ.

– Dreptul de a depune o plangere la noi și/sau la autoritatea competentă privind protecția datelor

– Dreptul de a vă adresa justiției

În măsura în care doriți exercitarea unuia sau a mai multor drepturi din cele enumerate anterior, vă rugăm să ne contactați:

– prin email – la adresa: __________________

– personal – la adresa _______________

– printr-o cerere transmisă prin poștă la adresa ____________________

– telefonic – la numarul: ______________

Prelucrarea legală a datelor cu caracter personal

Suntem obligați să avem unul sau mai multe motive legale pentru a procesa informațiile dvs. personale:

– Informațiile personale sunt prelucrate pe baza consimțământului

Vom cere consimțământul dumneavoastră pentru a utiliza informațiile pe care ni le-ați pus la dispoziție, pentru a vă trimite comunicări electronice, cum ar fi newslettere, e-mailuri. Vom reveni cu cerințe de extindere a consimțământului, doar dacă va fi cazul în viitor, dar nu vom transfera date sau nu vom pune la dispoziția terților date fără a obține consimțământul prealabil.

– Informațiile personale sunt prelucrate pe baza unei relații contractuale

Majoritatea interacțiunilor noastre cu abonații și utilizatorii site-ului web sunt opționale. Cu toate acestea, uneori va fi necesar să procesăm informațiile personale astfel încât să putem intra în relații contractuale cu dumneavoastră de exemplu, dacă aplicați pentru angajare sau plasați o comandă.

–  Informațiile personale sunt prelucrate pe baza obligațiilor legale

În cazul în care situația o va cere, vom fi obligați să procesăm informațiile dvs. personale din cauza obligațiilor legale care ne sunt obligatorii.

– Informațiile personale sunt prelucrate pe baza unor interese legitime

Legea ne permite colectarea și folosirea informațiilor personale în cazul în care acest lucru este în mod rezonabil necesar desfășurării activității noastre legitime (atâta timp cât utilizarea lor este echitabilă și nu influențează în mod nejustificat drepturile altor persoane).

Către ce categorii de destinatari dezvăluim datele dumneavoastră colectate prin intermediul site-ului VANZANT.RO?

VANZANT s.r.l.  poate divulga datele dumneavoastră agenților/colaboratorilor săi și furnizorilor terți (de exemplu: asigurători, furnizori de servicii IT, prestatori de servicii de marketing, studii de satisfacție, furnizori de call-center și asistență) în scopul îndeplinirii serviciilor contractate de noi cu aceștia.

Ce măsuri de securitate am implementat pentru a vă proteja informațiile colectate prin intermediul site-ului VANZANT.RO?

VANZANT s.r.l.  a implementat măsuri de securitate tehnice și organizatorice pentru a vă proteja datele personale colectate prin intermediul acestui site împotriva accesului neautorizat, a utilizării abuzive, a pierderii sau distrugerii.

Toate mesajele electronice trimise către VANZANT.RO pot fi accesate numai de către anumite persoane autorizate și numai în cazuri justificate, în conformitate cu legile și reglementările în vigoare.

Site-uri terțe

Această politică de confidențialitate nu acoperă site-urile web externe și nu suntem responsabili pentru practicile de confidențialitate sau conținutul acestor site-uri. Vă încurajăm să citiți politicile de confidențialitate ale oricăror site-uri externe pe care le accesați prin link-uri de pe site-ul nostru.