CATEVA CUVINTE

DESPRE NOI

 

Experienta noastra te poate ajuta sa combini forma corecta a obiectelor cu buna lor functionalitate facand spatiul mai vivant.

2. Implementare

Dupa acceptarea design-ului si a proeictului de catre client, venim in sprijinul acestuia cu o echipa profesionista, serioasa si ambitioasa pentru implementarea acestora in spatiul pus la dispozitie. 

Achizitionarea materialelor si a obiectelor necesare pe tot parcursul implementarii este sustinuta permanent de echipa noastra tehnica.

PROIECTE

Dezvoltam diferite concepte prin realizarea proiectarii si implementarea multiplelor proiecte precum: case, vile, apartamente, spatii de cazare (hoteluri, pensiuni, B&B), restaurante, baruri, cafenele, spatii de birouri

AMBASADOR NOVACOLOR ITALIA

Vopselele și tencuielile texturate Novacolor se disting prin versatilitate și adaptare la cerințele contemporane în design, astfel încât pot face din orice idee o realitate care să satisfacă simțurile, fie că visezi la îndepărtata Africă sau vibrezi la forța urbană. Vopselele pline, ușor texturabile și tehnicile de aplicare Novacolor asigură finisaje dintre cele mai fidele, fără să se ferească de extreme (de la vopsele clasice pe bază de apă la elemente arhitecturale aplicabile).

reprezentant AUTORIZAT benjamin moore

Cu ajutorul produselor Benjamin Moore Paints oricare dintre proiectele dumneavoastra vor ajunge la finalizare in cel mai bun timp posibil, datorita aplicarii unui singur strat de amorsa si a doua straturi de vopsea. Culorile aparțin spiritului omenesc, fac parte din interiorul nostru și poate că fiecare dintre noi avem o astfel de culoare.