VAN ZANT

CENTRU AUTORIZAT DE TRAINING

cursuri de formare

Nu toate cursurile de formare sunt egale. Pe parcursul instruirii, există trei componente cheie: teoria propriu zisa, aplicarea într-un scenariu real și beneficiile practice dobandite. Teoria în sine se extinde dincolo de produs pentru a înțelege ce inseamna o aplicare corespunzatoare intr-o afacere pentru a avea succes. Deci, ne asigurăm că, pe măsură ce aplicațiile practice au loc, participanții aleg cele mai bune modalități de abordare a potențialilor clienți. Aplicarea pe panouri este o modalitate de a atinge cu adevărat finisajele, dar nu reprezintă o aplicație din lumea reală. Deci, fiecare participant are propriul stand, care va avea finisaje diferite până la sfârșitul antrenamentului. Elementele utile dobandite din experienta practică se transpun în mai multe forme si reflexii. O experienta care imbina utilul cu pasiunea pentru decorarea si personalizarea peretilor deosebiti.

NOVACOLOR ACADEMY ROMANIA este prima scoala de profil în educația aplicatorilor, a ucenicilor precum si a profesionistilor, in aplicarea de produse decorative. Suntem o COMUNITATE în creștere a aplicatorilor, artistilor, ucenicilor‚ expertilor și designerilor  care  gândesc în mod similar, care împărtășesc dorința de a face mai mult decât profesia pe care o iubim. Misiunea NOVACOLOR ACADEMY ROMANIA este de a inspira și de a le permite cursanților să își atingă obiectivele creative.  Urmărind această filozofie, cursurile noastre rămân concentrate pe progresul dvs. de-a lungul timpului, atat ca student cat si ca parte a comunității noastre.

VAN ZANT

showroom

centru de inspiratie

Studioul VANZANT  este un spațiu de inspirație pentru artiști, aplicatori, designeri, arhitecți și este un loc unde au loc training-uri de cea mai înaltă calitate. Fie că este vorba de un curs introductiv sau avansat, atmosfera, umorul și nivelul de învățare este ceva de care suntem cu toții foarte mândri.

Când te afli în studio, făcând parte dintr-un grup de artiști și montatori, vei fi motivat să creezi cele mai bune finisaje pe care le-ai făcut vreodată. 

VAN ZANT

CăTăLIN MUSTAță

ambasador NOvacolor 2020

Cătălin Mustață

Instructor principal

M-am născut în Tulcea, un oraș de la marginea deltei Dunării, unde imperiul bizantin l-a întâlnit pe cel otoman. Din acest amestec de culturi și culori m-am inspirat: de la reflectarea culorii pereților de piatră, până la câmpurile arse de soare, cu contaminări între Oglindă și CalceCruda.

echipa noastră

vio.jpeg

Viorica Mustață

Organizator principal

"It is what it is, but it will become what you make it!"

mihai.jpeg

Mihai Anghel

Asistent instructor tehnician

"Neverending story..."

alex.jpeg

Alexandru Hoza

Asistent instructor tehnician

"The joy never ends..."